Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur kommer jag i kontakt med ansvarig för aktiviteterna på Kuba?

Jag jobbar med soldriven kyla och har via en partner i Österrike hittat ett sjukhus i Kuba som behöver modernisering av sin anläggning. Det finns en studie som den Österrikiska partnern gjort (med finansiering av österrikiska staten). Jag skulle vilja komma i kontakt med någon som ansvarar för Kuba som kan utvärdera om vi kan hitta ett samarbete mellan Sverige, Österrike och Kuba.

Kommentarer

 • Hej,

  Tack för din fråga!

  Strategin för Kuba fokuserar på insatser som handlar om demokrati, mänskliga rättigheter, jämställdhet och hållbar ekonomi och samhällsstyrning. Vi arbetar via enskilda organisationer, statliga aktörer eller näringsliv. Initiativet du nämner ryms tyvärr inte inom ramen för strategins fokusområden. Vi får en ny strategi 2021-2025 och det kan hända att det blir en viss förändring inom våra tematiska områden.

  I första hand hänvisar vi till ForumCiv som förmedlar bidrag från Sida till utvecklingsprojekt som syftar till att stärka det civila samhället och som genomförs i partnerskap mellan svenska och lokala organisationer. Läs mer och vänd dig direkt till ForumCiv.

  Här kan du läsa mer om hur Sida samarbetar med civila samhället och organisationer.

  Ha en fortsatt fin dag!
  Sida Kommunikationsenheten

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.