Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Rapport om NEDERBÖRDENS BETYDELSE FÖR NOMADFOLK-Somalia

Jag skriver en C-uppsats vid Uppsala universitet om nederbörden betydelse för nomadfolk i Somalia eller folk på landsbygden.

Jag behöver tips och förslag på information eller rapport om nederbördens betydelse för nomadfolk i Somalia eller folk på landsbygden. Om det finns några rapport eller undersökning som SIDA har gjort i Somalia. Eller SIDA:s med arbetare har gjort.

Det skulle hjälpa mig mycket.
Abdullahi Ahmed

Kommentarer

 • Hej Abdullahi,

  Tack för ditt mejl.

  I Somalia bedriver Sida utvecklingssamarbete som bidrar långsiktigt till landets utveckling. Vi ger också humanitärt stöd för att rädda liv och lindra nöd i akuta situationer. Ett av de viktiga temaområdena för Sidas arbete i Somalia är motståndskraft, miljö, klimat och energi. Du kan läsa mer om det här: Sidas arbete i Somalia | Sida

  Sida har inte publicerat någon fokuserad studie om nederbördens betydelse för nomadfolk i Somalia eller folk på landsbygden. Vi kan däremot tipsa dig om att besöka webbplatsen för UNSOM (United Nations Assistance Mission in Somalia) där det möjligt kan finnas information och resurser relevanta för din studie.

  Lycka till!

  Vänliga hälsningar,
  Karin Kommunikationsassistent

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.